Re: Ranking mättää


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Minna, Suvianne, Håp jne , Lokakuun 8, 2016 kello: 01:02:05
----------------------------------------------------------------------

Re: Ranking mättää

Vastineena juttuun: Re: Ranking mättää, jonka kirjoitti: 💩 , Lokakuun 7, 2016 kello: 22:42:31:

Tännehän se kakkisnimmarikin kirjoittelee, eikä sinne Sagiin. Niin minäkin :D Ja juu, kuten jo sanoin, otan yhetyttä liittoonkin,ENNEN ilmoajan umpeentumista, jos mun koirat eivät ole tarpeeksi ylläällä... Just nyt tuntuu ihan turhalta, koska olen ihan varma Sagin tietävän, ettei ranking ole ajan tasalla.
Mutta pointti ei ollut se, vaan tarkoitus oli tuoda esille, ettei tuolla rankingilla tällaisenaan ole mitään arvoa, kun tuloksista on siellä vain murto-osa. Ihan sama mistä syystä tulokset eivät ole siellä, oman koiran sijoituksella on hyvin vähän merkitystä, kun tuloksia puuttuu niin monelta. Entä jos mä ilmoittaudun heti, kun aika alkaa (olettaen koirieni olevan listoilla). Ja ennen umpeutumista ne 80 mun takana olevaa koiraa korjauttavat virheelliset tulokset ja mun jo ilmoamani rakit eivät oikeasti joukkoon kuulukaan? Turha valittaminen joka asiasta on kuten nimmari totesi, turhaa. Tästä rankingasiasta minusta saa vähän rutista. On ihan lapsenkengissä vielä.
Ja en mä nyt ymmärrä tätä jauhamista, että jos nyt on niin tärkeä päästä sinne karsintoihin jne, voi sitten vaan tehdä ne kaikki 15'20 tulosta. Totta hitossa voi. Ja saatan niin tehdäkin...Mutta jos sinne pääsee vähemmälläkin, onko pakko hankkia nuo kaikki tulokset joka koiralle? Ei minusta. Ja eihän siinä arvokisoihin tähtäämisessä mitään sinänsä väärää ole?. Vaikka olisi ei ihan kärkikastia, ei ihan ihannepainoinen, ei ihan usain bolt juoksunopeudessa, kontakti koiraan katoaisi hetkittäin ja mm-mitalien määrä ei mun jokkueosallistumisella ainakaan paperilla kasvaisi. Kyllä tätä lajia hitsi vie saa harrastaa jokainen. Ja tähdätä just minne haluaa. Realistista tai ei. Sehän ei ole keneltäkään pois, jos esim. minä en niihin joukkueisiin pääse. Mutta saanhan mä niihin haluta? Jos asialla ei olisi mitään merkitystä, en mä edes kävisi tuota rankingia katsomassa.
(Enkä mä nyt ehkä tartte tähän sitäkään kommenttia, että "jos olet tarpeeksi hyvä ja kuulut arvokisoihin, sä saat nuo 15kpl 20 pisteen nollaa 15 startissa tai ehkä 20:ssä. Jos joutuu juoksemaan yli 50 starttia saadakseen 15 nollaa, olisi parempi pysyä kotona" Juu. Tiedetään. Ja juu. En aio pysyä kotona, vaan olen sunnuntaina kisaamassa...)


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]