Re: Taas rankingista


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Mihin katosi tullokset? , Syyskuun 18, 2016 kello: 23:06:26
----------------------------------------------------------------------

Re: Taas rankingista

Vastineena juttuun: Re: Taas rankingista, jonka kirjoitti: Tyhmä , Syyskuun 17, 2016 kello: 16:43:58:

No sepäs siinä, kun ei tiedä kuinka laajasta ongelmasta on kysymys. Minunkin koiralla näköjään on enää yksi nolla mukana rankingissa, vaikka aikaisemmin sielä oli useampia, ja siis oikeastikin ne olivat sellaisia nollia joiden sielä kuului ollakin.

Mietin tässä, kirjoitanko sagille asiasta kysyäkseni, vai odotanko kärsivällisesti, jos / kun ongelma on yleisempi. Mistä yksittäinen kilpailija voisi tietää ongelman laajuutta? Mielestäni se on ihan hyvä, jos asia tuodaan jollain foorumilla esille niin kilpailijoilla saattaa olla hieman enemmän malttia odotella, ettei sagin porukan sähköpostit ole ihan täynnä tulosongelmista kysyvien viestejä.

Tyhmä kirjoitti:
» 💩 kirjoitti:
» » Katoavaista? kirjoitti:
» » » 💩 kirjoitti:
» » » » Päivittynyt kirjoitti:
» » » » » Katoavaista? kirjoitti:
» » » » » » Kerrankin olis ollut mahdollisuus päästä rankingissa reippaasti ylöspäin, niin sitten multa onkin hävinnyt aiemmin näkyneitä tuloksia. Muut huomanneet vastaavaa? Pitää ilmeisesti vaan kiltisti odotella, josko palautuisivat, kun ei mitään osoitetta ole annettu vikojen selvittelyyn.

» » » » » Joo oli näköjään päivittynyt taas, ja niin että elokuu ja syyskuun alku oli hävinnyt, ja samalla tullut joitain heinäkuun tuloksia tilalle. Epäloogista on

» » » » Kannattiko valittaa taas.

» » » » Osoitteena vikojen selvittelyyn toimii varmaankin ihan se sama SAGIn toimiston osoite mikä toimii kaikissa muissakin ongelmissa. Saa käyttää omaakin päätä välillä.

» » » Kannatti valittaa, joku toinenkin huomannut samaa, en ole pahassa maailmassa yksin :D Sagi varmaan korjaa aikanaan, mitä sinne huutelemaan, jos kerran kyseessä yleisempi juttu.

» » Nii, ei kannata ilmoittaa sinne että oman koiran tuloksille on jotain jännää tapahtunut, kyllä ne sieltä tuhansien joukosta löytyy varmaan jossain rutiinitarkastuksessa. :) (Tai sitten ei)

» Sinä se jaksat. Jos KAIKKIEN tulokset poistuneet, niin enpä usko että kaikkien kannattaa sagiin laittaa viestiä, vaan kyseessä on isompi päivitys joka korjaantunee ajallaan...----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]