Re: Mitä tapahtui Liedossa?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti sivusta seuraaja , Kesäkuun 29, 2016 kello: 13:53:24
----------------------------------------------------------------------

Re: Mitä tapahtui Liedossa?

Vastineena juttuun: Re: Mitä tapahtui Liedossa?, jonka kirjoitti: ? , Kesäkuun 29, 2016 kello: 12:01:20:

? kirjoitti:
» sivusta seuraaja kirjoitti:
» » 💩 kirjoitti:
» »
» » » Yllytät ylläpitoa laittoman henkilörekisterin pystyttämiseen? Tietosuojavaltuutetun ja EU-tuomioistuinten kanta on, että IP-osoite on tavanomaisissa kuluttajaliittymissä henkilötieto.

» » Näin on mutta asianosainen jos menee poliisilaitokselle ja tekee asiasta rikosilmoituksen, on Tommi velvollinen ilmoittamaan IP-osoitteet.

» » Kuka muistaa Vanhasen naisystävän, joka kirjoitti kirjan "pääministerin morsian"? Nettihuutelusta saivat useat henkilöt tuhansien eurojen sakkoja kunnianloukkauksesta. Tämä keskustelu menee samoille linjoille.

» » Näistä keskusteluista on helposti tunnistettavissa ko. henkilö ja nämä jutut todellakin menevät sinne kunnianloukkauksen määritelmään. Koiran näpäyttäminen, vaikka sen tekisi voimalla, ei ole yksittäisenä eläinsuojelurikos.

» » Muistakaa hyvät nimettömät huutelijat, että rikosilmoituksen yhteydessä Teidät saadaan selville. Pahimmillaan Te maksatte sakkoja ja saatte tuomion kunnianloukkauksesta.

» No etköhän hieman liioittele nyt ? Varsinkin kun netti on täysi todella epäasiallisia juttuja. Ja poliisilla on ihan oikeitakin töitä (vakavia rikoksia) ja kyseessä ei ole mikään pääministeri vaan yksi lajin harrastaja ja hyvin suppea nettisivu jossa ei todellakaan ole tuhansia tuhansia lukijoita. Ja eipä taida kestää päivänvaloa tämä näpäyttäminen/kunnialoukkaus vaahtoaminen jos näin kävisi ? Otan ihan rauhallisesti nyt vaan ja nauti kesästä :)

Jokainen tekee ja kirjoittaa netissä just sitä mitä haluaa mutta ihan vaan muistutuksena, Sinullekin :)

Ei nimittäin ole yksi eikä kaksi kirjoittelijaa hevostalli.netissä, joiden kirjoituksista on tehty rikostutkinta. Valitettavasti poliisilla on muutakin tekemistä ja aina nämä nettikirjoittelut vievät aikaa siltä muulta työltä mutta jos asianomainen tekee rikosilmoituksen, on se tutkittava. Oli perusteita tai ei . Nämä viestit täyttävät perusteet.

Mulla ei ole tässä mitään menetettävää mihinkään suuntaan ja olen lisäksi siten ulkopuolinen, ettei mulla ole mitään yhteistä ko. henkilöiden kanssa. En treenaa siellä.

Ihan vaan pointtina koska monikaan ei usko (Sinä mukaan lukien), että tässä on perusteet.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]