Re: Karsintaa arvokisoihin


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti urheilua2 , Kesäkuun 24, 2016 kello: 13:31:03
----------------------------------------------------------------------

Re: Karsintaa arvokisoihin

Vastineena juttuun: Re: Karsintaa arvokisoihin, jonka kirjoitti: Urheilija , Kesäkuun 24, 2016 kello: 13:11:11:

Urheilija kirjoitti:
» Yksinkertainen kirjoitti:
» » keskinkertainen koirakko kirjoitti:
» » » Aina arvokisojen jälkeen alkaa tämä palstalla itkeminen että kisoissa on liian hitaita
» » » koirakoita tai muuten vaan suorittavat väärin.

» » » Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää että se SM-pääsy(tai MM-karsinta) voi olla se vuoden kohokohta jota
» » » varten kilpaillaan koko vuosi että saadaan ne nollat kasaan. Ne joilla on tavoitteita
» » » panostavat harrastukseen ostamalla koulutusta tai järjestävät sitä omassa seurassa. Samalla kun kilpaillaan aktiivisesti tuodaan tähän harrastukseen rahaa jolla maksetaan se naapuri seuran miljoonan halli.

» » » Käsittääkseni huiput eivät ole maksaneet/rakentaneet yhtään hallia tai järjestäneet yhtään kilpailua varsinkaan isompia kilpailuja(SM tai karsintoja)

» » » Me keskinkertaiset koirakot ollaan niitä jotka pyörittävät seuroja. Miksi me tehtäisiin vapaaehtoistyötä tämän lajia eteen jos meidän tavoite viedään?
» » » Siksikö että saadaan mennä katsomaan kun "huiput kisaa"?

» » » Jos liitossa on noin 5600 lisenssin haltijaa niin kaikenko pitäisi pyöri niiden 150 huippukoirakon ympärillä ettei niillä vain ole pitkä kisapäivä?

» » » Jos minun SM-kilpailuihin osallistuminen vie sinun kallis arvoista aika noin vajaan minuutin niin pyydän anteeksi. Olen kuitenkin tuonut tähän harrastukseen aika moisen kasan rahaa kisamaksujen muodossa.
» » » Olen kuitenkin niitä jotka jäivät seuraamaan ja kannustamaa huippujen kisaamista sm-finaalissa kun maksi ohjaajat olivat jo kotimatkalla.

» » Sinun SM-kilpailuihin osallistuminen ei ole vienyt minun kallisarvoista aikaani lainkaan (olin paikalla). Säännöt ovat nämä tänä vuonna ja niillä mentiin. Vähän oli yleisöä enää medien finaaleissa.

» » Mutta edelleen, jos halutaan, että agility on huippu-urheilua, niin kyllä kai sille jotain pitää tehdä. Jos suurin joukko ei halua siitä huippu-urheilua, niin jatketaan näin, mikäpäs siinä. Tämä on ainakin vielä harrastusta parhaan kaverin kanssa.

» No jättäisin vielä pois tuon huippu-urheilu sanan mutta urheilua kyllä joka tulee suoda kaikille sitä haluavalle. Paljon kertyy km koirien kanssa ja osa hyvinkin vauhdikkaita joten ansaittu on urheilu nimike. Itse miellän huippu-urheilun aika ammattimaisena (koko päiväisenä) jossa pyörii rahaa hieman eri mittakaavoissa kuin nyt. Mistä tämä jo pakkomielteinen huippu-urheilu "buumi" on oikein saanut alkunsa?

Miksi agin pitäisi olla huippu-urheilua. Liikunta / urheilu status riittää. Ja sitä se on. Ja hienoa että tämä status tälle myös saatiin, kun lajille se kuuluukin.
Mielestäni myöskään tästä ei huippu-urheilua saa tekemälläkään.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]