Re: Karsintaa arvokisoihin


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Harvinaisemmat rodut yltää hyviin etenemiin , Kesäkuun 24, 2016 kello: 11:27:13
----------------------------------------------------------------------

Re: Karsintaa arvokisoihin

Vastineena juttuun: Re: Karsintaa arvokisoihin, jonka kirjoitti: keskinkertainen koirakko , Kesäkuun 24, 2016 kello: 10:13:12:

Mutta onko oikeasti tarkoitus että SM-kisat on kaikille koirakoille? Ei se muissakaan lajeissa ole niin, että kaikki pääsee mukaan kisaamaa vaan parhaimmat ja lähes 300 koirakkoa per säkäluokka ei ole enään vain parhaimmistoa.
SM-kisat voi olla tavoite kaikille, mutta kyllä periaatteessa kaikkien SM-kisoihin pääsevien tulisi aika liukkaasti liikkua eikä olla nenästä ohjattavia.
Kyllä ainakin makseissa kaikkien (pientenkin maksien) on aika helppo yltää 4 m/s etenemiin - jopa hyvin "harvinaisella" rodulla.

nimim. kokemusta on

keskinkertainen koirakko kirjoitti:
» Aina arvokisojen jälkeen alkaa tämä palstalla itkeminen että kisoissa on liian hitaita
» koirakoita tai muuten vaan suorittavat väärin.

» Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää että se SM-pääsy(tai MM-karsinta) voi olla se vuoden kohokohta jota
» varten kilpaillaan koko vuosi että saadaan ne nollat kasaan. Ne joilla on tavoitteita
» panostavat harrastukseen ostamalla koulutusta tai järjestävät sitä omassa seurassa. Samalla kun kilpaillaan aktiivisesti tuodaan tähän harrastukseen rahaa jolla maksetaan se naapuri seuran miljoonan halli.

» Käsittääkseni huiput eivät ole maksaneet/rakentaneet yhtään hallia tai järjestäneet yhtään kilpailua varsinkaan isompia kilpailuja(SM tai karsintoja)

» Me keskinkertaiset koirakot ollaan niitä jotka pyörittävät seuroja. Miksi me tehtäisiin vapaaehtoistyötä tämän lajia eteen jos meidän tavoite viedään?
» Siksikö että saadaan mennä katsomaan kun "huiput kisaa"?

» Jos liitossa on noin 5600 lisenssin haltijaa niin kaikenko pitäisi pyöri niiden 150 huippukoirakon ympärillä ettei niillä vain ole pitkä kisapäivä?

» Jos minun SM-kilpailuihin osallistuminen vie sinun kallis arvoista aika noin vajaan minuutin niin pyydän anteeksi. Olen kuitenkin tuonut tähän harrastukseen aika moisen kasan rahaa kisamaksujen muodossa.
» Olen kuitenkin niitä jotka jäivät seuraamaan ja kannustamaa huippujen kisaamista sm-finaalissa kun maksi ohjaajat olivat jo kotimatkalla.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]