Re: Turpaan vaan ja onnee !?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Ihmettelijä , Kesäkuun 22, 2016 kello: 23:28:26
----------------------------------------------------------------------

Re: Turpaan vaan ja onnee !?

Vastineena juttuun: Turpaan vaan ja onnee !?, jonka kirjoitti: Eläin rääkkäystä siis tapahtui !? , Kesäkuun 22, 2016 kello: 21:00:17:

Eläin rääkkäystä siis tapahtui !? kirjoitti:
» Toinen ei kukkis kirjoitti:
» » ei-kukkis kirjoitti:
» » » Jos koira näykkää/puree ohjaajaa kuumetessaan, niin eikö siitä tosiaan saa antaa koiralle palautetta? Itseltäni tulisi palautetta vähintään perk*leen verran melko spontaanisti. Varmaan vähän enemmänkin jos oikein sattuisi.

» » » Ja ei, en todellakaan kuulu ko. leidin fanclubiin. Olen ainoastaan hänen julkisen facepäivityksensä lukenut ja udellut paikalla olleilta.

» » Juu saa olen samaa mieltä mutta jospa sen tekisi niissä treeneissä :) Toki jos koira ei kuumu siellä niin vaikea se on ojentaa.

» Vai on koiraan kohdistettu väki valta hyväksyttyä mielestäsi hyväksyttyä ? Kyseessä on vakava rike. Eläin suojelulaki kieltää kivun aiheuttamisen eläimelle ja agilityliiton urheiliasopimus määrittää hyvin tarkasti epäurheiliamaisen käyttäytymisen.

» Ne ketä todistivat paikan päällä retuuttamisen, sanovat retuuttamisen tapahtuneen salaman nopeasti. Paremmin perillä olevat tiesivät kertoa että kokemattomampi ei olisi ehtinyt. On täytynyt harjoitella monasti kun noin nopeasti osasi reagoida ja ravistella koiraa.

» Ko. "leidillä" näitä mitä kekseliäimpiä selityksiä riittää, eikä vika löydy koskaan peilistä. Ja tolvanat uskoo !

» Nyt on agilityliitolla linjan vedon paikka. Sallitaanko koiran turpaan vetäminen kisatilanteessa? Se me kaikki jo tiedetään ettei saa kilpakumppanin kanssa pikkuista painia ko. "leidin" mielestä harrastaa.

Epäasiallista ja leidin teot muutenkin kyseenalaisia todellakin kaikkien vuosien varrella mutta mutta.... Voisivatko "nämä" todistajat sitten tehdä jotain eikä vain taivastella jos tuomari/kisajärjestäjät eivät uskalla. Eihän nyt kuitenkaan ole kyseessä mafian henkilöstä ?? Jos ei muuten niin vaan rakkaudesta koiriin. Ei sitä kukaan voi kukaan sellainen tehdä joka ei ole ollut paikalla. Tai sitten lopetatte tuon löpinän rakkaudesta koiriin ja rikeet/plääph plääph plää jutut. On jo aika tekopyhää löpinää jos ei muuhun pystytä. Eikun hommiin todistajat ja tarvittaessa vaikka siellä käräjillä. Kellä kantti riittää sinne asti ? Kysyn vaan ? Ja kuinkas pitkälle se rakkaus koiriin/eläimiin oikein kestää. Nyt olisi näytön paikka.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]