Re: Laskettavat kontaktiesteet -> Kokemuksia


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Agimet , Toukokuun 3, 2016 kello: 23:32:06
----------------------------------------------------------------------

Re: Laskettavat kontaktiesteet -> Kokemuksia

Vastineena juttuun: Re: Laskettavat kontaktiesteet -> Kokemuksia, jonka kirjoitti: Jari Lukkarinen , Toukokuun 1, 2016 kello: 11:42:53:

Jari Lukkarinen kirjoitti:
» Itse suosittelisin, että kontaktiopetukseen otetaan käyttöön vanhat esteet ja modifioidaan sellaisiksi, että ne ovat laskettavissa alas. Näin meidänkin seurassamme, mutta jotkut vain tykkäävät, että a-estettä pitää saada säädellä portaattomasti.
» Kannattaa nikkaroida raakalaudasta talkoilla pukkeja vaikka viiden sentin korkeuseroin.

» Mitä enemmän esteessä on liikkuvia osia, sen varmemmin ne aiheuttavat ongelmia jossakin vaiheessa. Viime kesänä kunnostin naapuriseuran laskettavan keinun ja koska laskusysteemiä ei oltu hetkeen käytetty, se oli jumissa ja vaati hieman työtä saada mekanismi liikkeelle -kesäisin este on käytössä ulkona kivituhka-alustalla ja hiekkaa oli hieman rattaissa.

Terve.

Tuossa tuo kaimani puhuu kyl asiaa, ainakin siltä osin et mitä enemmän esteissä on liikkuviaosia niin sitä enemmänhän ne tarvitsevat huoltoa toimiakseen kuten on suunniteltu. ( noiden vanhojen esteiden rakentelun mielekkyydestä sit varmaan on montakin eri mielipidettä, toki jos siihen kiinnostusta riittää niin ei sekään huono raktaisu, muistakaa vain noita tehdessä noiden karvaisten ystäviemme turvallisuus )

Sit tuon huoltovälin / sen laajuuden tarpeeseen vaikuttaa hyvin paljon käyttömäärä ja alusta, sekä olosuhteet missä esteet ovat. Jos tosiaan säädettävät esteet ( ja varsinkin keinu ) kylmässä ja kosteassa hallissa hiekkapohja alustalla, niin perus meaknisminpuhdistushuolto olisi hyvä tehdä jopa kerran kuussa, kun taas esim. keinonurmi alustalla, lämpimässä hallissa riittää vastaavan teko noin puolivuosittain . ..

Puomin ja A-esteen osaltahan noi meidän säätömekanismit ovatkin huomattavasti vähemmän herkkiä tuolle lialle. ( noiden jumiin saaminen vaatiikin käytännössä jo vähän vaivaa tai vähintäänkin huolimatonta käsittelyä )

Ainakin meille tullut palaute noista säädettävistä esteistämme on erittäin positiivista ja asiakkaat tuntuvat olevan varsin tyytyväisiä valintaansa . . Toki jokaisen tuotteen osaltahan on alussa saatu parannusehdotuksia ja ne on pyritty sit toteuttaan uudemmissa yksilöissä.

Joten tällähetkellä nuo ovat varmasti markkinoiden parhaimmistoa, josta lienee osoituskena yhä kasvava kiinnostus / kysyntä tuolla Suomen rajojen ulkopuolella . .

Olemmme saaneet tuota kapasiteettaimma jälleen hivenen lisättyä, joten nyt olisi vielä oiva mahdollisuus saada kesän alkuun näitä kotimaisia huipputuotteita.

Siis ei muuta kuin tarjouspyyntöä / tilausta sisään. :) ( ja samalla varmistamaan työtä kotimaassa )

Terveisin:
Jari S. / Agimet Oy


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]