Re: Teholeirit


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Asiakas , Maaliskuun 23, 2016 kello: 16:34:46
----------------------------------------------------------------------

Re: Teholeirit

Vastineena juttuun: Re: Teholeirit, jonka kirjoitti: hiphop , Maaliskuun 23, 2016 kello: 15:31:27:

hiphop kirjoitti:
» Ville Liukka / LiukkAgi kirjoitti:
» » sitä samaa kirjoitti:
» » » joo vähän samaa itsekin ihmettelin, mutta eipä tuo näemmä ole kovin monelle mennytkään kun kaupataan edelleen tyhjiä paikkoja.
» » » ajankohtana erittäin huono, olisihan tuo nyt täysin eri juttu jos olisi 2kk ennen.

» »
» » Vahvuuksien viikonlopun ideana on nimensä mukaisesti lähteä hakemaan jokaisen vahvuuksia. Omien vahvuuksien löytäminen ja niihin luottamista kannattaa harjoitella aina. Suurin osa porukasta on valmentajille jo entuudestaan tuttuja jostain toisista yhteyksistä eli pääsemme tekemään useamman kanssa hyvän viimeistelytreenin ennen SM-kisoja. Vaikka kukaan valmentajista ei ole aiemmin tuttu, niin viikonlopusta saa varmasti paljon hyviä vinkkejä.

» » Vahvuuksien löytäminen on tärkeää myös niille joille tämän vuoden SM-kilpailut eivät ole se päätavoite. Viikonloppuun voi tulla (ja on myös ilmoittautunut) niitä ykkös- ja kakkosluokan koirakoita, joiden tavoitteena on omien taitojen kehittäminen.

» » Viikonlopun paikat ovat melkein jo myyty, mutta muutamalle nopealle on edelleen paikka tarjolla. Onneksi tämäkin viikonloppu on kaikille osallistujille vapaaehtoinen, eikä kenenkään kannata tuntea huonoa omatuntoa siitä, että haluaa kehittyä. Mikäli kokee tämän hyväksi jutuksi, niin ilmoittautuu mukaan ja mikäli ei niin jättää ilmoittautumatta. Hyvin yksinkertaista :-)

» » Treeni-iloa kaikille ihan tasapuolisesti! Muistetaan, ettei agilityssä ole yhtä ainoaa oikeaa reittiä niihin nopeisiin nolliin ;-)

» Ai, ei osallistu = ei halua kehittyä? Kyllähän nyt viikko ennen arvokisoja yhtään minkään vahvuuksien etsintä on myöhäistä ja hajoittaa vaan setin. Lisäksi on kyseenalaista, että valmentajista ainakin osa on itse osallistumassa SM:iin. Mutta ihmisillä tuntuu olevan löysää rahaa ja hallissa aikoja vapaana, kun tällaisiä järjestellään. Business is business - saako tuolta jonkun kivan paidan myös?

Koiramaailmassa on varaa aliarvioida asiakasta. Kannattaa miettiä kaksi kertaa kun tekee yrittäjänä vastineen johonkin kirjoitukseen. Ei ainakaan kannata provosoitua. Muuten hyvä vastaus mutta Lause Onneksi tämäkin viikonloppu on vapaaehtoinen jne:lleen....Meni maku haluan kyllä kehittyä mutta muualla. Milloin me suomalaiset oikein opimme viisastelun ja asiakaspalvelun eron ?


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]