Re: Agilitykisat Jyväskylässä 5.-6.3.2016


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Vanha kalkkis(ko) , Maaliskuun 7, 2016 kello: 12:31:22
----------------------------------------------------------------------

Re: Agilitykisat Jyväskylässä 5.-6.3.2016

Vastineena juttuun: Re: Agilitykisat Jyväskylässä 5.-6.3.2016, jonka kirjoitti: Jari Lukkarinen , Maaliskuun 6, 2016 kello: 11:19:55:

Niin, miettikää niitä aikoja, kun bonuksena koira saattoi pysähtyä radalle syömään ehta aitoa hevosen lantaa. Paljon on aikaa kulunut niistä treeni- ja kisaolosuhteista.
Treeniajatkin olivat jotain myöhäisiä ilta-aikoja, kun ratsastajat olivat lopettaneet maneesin käytön.

Pitäisiköhän pitää nostalgiakisat, jotta uudempi ja tuoreempi agilityharrastajien sukupolvi pääsisi kokeilemaan, minkälaista se oli silloin ennen 1990-luvulla, jolloin minä aloittelin harrastusta ;)


Jari Lukkarinen kirjoitti:
» Itsekin kilpailen mielelläni Jattilassa. Alusta on ainakin medikoirilleni sopivan kova. Viimeksikin tosin huomasin, että ihan ensimmäiset esteet menevät totutellessa alustaan ja kuulin selvästi rimojen napsuvan.
» Kilpailen mieluummin tuollaisella hieman kovemmalla alustalla kuin sellaisella, jossa liikkuminen on kuin suolla juoksisi. Sellaistakin nurmialustaa löytyy melko likeltä.

» Omassa treenihallissamme on kivituhka ja se on halliolosuhteissa talvisaikaankin sopivan pehmoinen, toisin kuin ulkokenttämme, joka kovettuu kesäisin kivikovaksi.
» Ymmärrän kyllä heitäkin, jotka haluavat kisata lämpimässä, siistillä tekonurmella.

» Vaatimustaso kasvaa, kun aloitin kilpailemisen 12 vuotta sitten, talvikisat olivat aina kylmässä hevosmaneesissa.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]