Re: Pari alinta riviä kannattaa lukea


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti ??? , Tammikuun 22, 2016 kello: 17:18:45
----------------------------------------------------------------------

Re: Pari alinta riviä kannattaa lukea

Vastineena juttuun: Pari alinta riviä kannattaa lukea, jonka kirjoitti: FB , Tammikuun 22, 2016 kello: 13:11:00:

FB kirjoitti:
» Ainutlaatuinen Helsinki K9-Games kisasarja starttaa ensimmäisellä osakilpailulla Lahdessa
» http://www.a-qility.fi/?page_id=66,

» Osakilpailussa on tarjolla kaksi virallista kolmosluokan agilityrataa. Luokkajärjestys lauantaina 30.1.2016 käytävässä osakilpailussa on

» Maxit, Medit ja Minit.

» Maxikoirakot suorittavat epävirallisen knock-out kilpailun (luokka 55) heti virallisten agilityratojen jälkeen. Tämän jälkeen medit ja minit kilpailevat ensin kahdella virallisella agilityradalla, joiden jälkeen kilpaillaan epävirallinen knock-out (luokka 35).
» Maxeille knock-out luokka on luokka 55, jossa hyppykorkeus on 55cm ja kilpailevan koiran säkäkorkeus on oltava vähintään 43,00cm.

» Minit ja medit kilpailevat samassa luokassa 35, jossa hyppykorkeus on 35cm ja maximi säkäkorkeus on 42,99cm. Nyt käytävässä Knock-Out-kisassa, ei käytetä kontaktiesteitä, joten kilpailuradat ovat toistaiseksi hyppyratoja.

» Kilpailun tuomarina toimii Ritva Herrala. Kilpailumaksu on 20€ ohjaajan ensimmäisestä startista, seuraavat startit maksavat 15€/startti. Kilpailumaksu on ohjaajakohtainen. Knock-outista ei peritä erikseen osallistumismaksua.

» Knock-out kilpailuun osallistuakseen tulee koirakon saada yhteistulos kahdesta agilityradasta. Hylkäyksestä virallisessa kilpailussa koirakko saa 50 virhepistettä. Koirakolla on mahdollisuus osallistua knock-out-kilpailuun virallisen kilpailun hylkäyksestä huolimatta yhteispisteiden perusteella. Knock-out-kilpailuun pääsee kahden radan yhteistuloksen perusteella 32 maxikoirakkoa, 16 minikoirakkoa ja 16 medikoirakkoa. Jos koirakko jättää knock-outin osallistumisoikeuden käyttämättä, siirtyy osallistumisoikeus yhteistuloksissa seuraavana olevalle koirakolle.

» Knock out-kilpailussa kaksi koirakkoa kilpailee samanaikaisesti identtisillä radoilla. Koirakoista nopeammin radan suorittanut siirtyy jatkoon seuraavalle kierrokselle toisen pudotessa jatkosta. Näin jatketaan, kunnes kilpailun voittaja selviää. Virhepisteet muutetaan ajaksi siten, että riman tai muurin palikan pudotuksesta tai pituuden palikan kaatamisesta tulee kolme lisäsekuntia. Kielloista ei tule virhepisteitä. Väärän esteen tai väärään suuntaan tai väärin suoritetun esteen suorittamisesta koirakon tulee korjata esteen suoritus sääntöjen mukaisesti sekä tuomarin osoittamalla tavalla ennen kuin koirakko voi jatkaa seuraavalle suoritusvuorossa olevalle esteelle. Esteen tuhoutuessa ennen koiran suoritusta, este tulee korjata ennen radan jatkamista.
» Lisätietoja löytyy P.A.R. säännöistämme.

» Kilpailumaksu tulee olla maksettuna ja näkyä tilillämme ennen kilpailupäivää.

» Jokaisesta Knock-Out osakilpailusta 16 parasta 55lk ja 8 parasta 35lk koirakkoa voittaa myös paikan K9-Games finaaliin 7.5.2016 Helsingin jäähalliin. Knock-Out osakilpailuista jaetaan rahapalkinnot kahdeksalle parhaiten sijoittuneelle koirakolle luokissa 35 ja 55.
» Palkinnot Knock-Out 35lk ja 55lk:
» 1. 300€
» 2. 150€
» 3. 80€
» 4. 80€
» 5.-8. 50€

» YHTEYSTIEDOT: A-Qility Oy Vipusenkatu 25 15230 Lahti puh. 040 668 3868 a-qility@a-qility.fi
» Tilamme sijaitsevat Lahden keskustasta n. 4 km koilliseen Vipusenkadun teollisuusalueella, suuren hallin päädyssä.
» a-qility.fi

» olemme päättäneet palaverissä seuraavaa:
» Tavoitteenamme kuitenkin on tehdä kilpailusarjaa agilityurheilijoille ja kehittää sporttia eteenpäin.
» Päätimme muuttaa minien hyppykorkeuden 25 cm knock-out kisaan la 30.1.16 ja medeile 35cm.
» KnockOut:in "35"-luokan ensimmäinen kierros menee 1. sijan mini vs 16.sijan medi, 2.mini vs 15. medi jne. Kun nämä parit loppuvat menevät säkäluokan koirakot samalla periaatteella.

----------------------------------------------------------------------
Jutun lähetti Pete Huotari , Tammikuun 13, 2016 kello: 19:52:24
Vastineena juttuun: Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!, jonka kirjoitti: K18 , Tammikuun 12, 2016 kello: 14:43:52:
Moikka !

Edellisessä,viestissä oli linkki meidän (A-Qility Oy) kouluttajasivuille. Kilpailut järjestetään meidän hallissa, jonka vuokraamme kilpailun järjestäjälle. Emme osallistu tapahtuman järjestämiseen millään tavalla. Kilpailujen järjestäjät vuokraavat hallia samalla lailla kuin kaikki muutkin halliajan vuokraajat.

???????? Ei olisi niin salamyhkäistä ja epämääräistä, jos järjestät esiintyisivät omilla nimillään. Antavat yhteystiedoissa A-Qilityn eli ekan kisan hallin vuokraajan tiedot. Miksi? Minien hyppykorkeus sentään muutettu järkeväksi.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]