Re: Ruotsiin uusia säkäluokkia?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Mistä , Joulukuun 27, 2015 kello: 11:26:33
----------------------------------------------------------------------

Re: Ruotsiin uusia säkäluokkia?

Vastineena juttuun: Re: Ruotsiin uusia säkäluokkia?, jonka kirjoitti: Kisajärjestäjän näkökulma , Joulukuun 26, 2015 kello: 23:48:31:

Kisajärjestäjän näkökulma kirjoitti:
» Mistä ?? kirjoitti:
» » Kisajärjestäjän näkökulma kirjoitti:
» » » axaaja kirjoitti:
» » » » Ruotsiin uusia säkäluokkia?

» » » » http://agilityklubben.se/frageformular-om-namn-pa-storlekar/

» » » » Mitä mieltä?

» » » Jos sattuu käymään niin, että jokaiseen luokkaan tulee riittävästi tuloksia (ja siihenhän pitää vähintään varautua), niin palkintokulut nousevat reilusti.

» » » Jos vkl on molempina päivinä 2 kisaa kaikille luokille, palkintokulut kasvavat n. 800-1000€. Tällaisissa kisoissa on pienemmillä paikkakunnilla tyypillisesti luokkaa 500 starttia eli bruttotuotto on about 6000€ eli aika iso lisälovi.

» » » Jos vkl toisena päivänä on 3 kisaa 1& 2 ja toisena 3 kisaa 3-lk, lisäkulut ovat luokkaa 600-700€.

» » Mistä nuo summat on revitty ? Jos on palkintopallilla eipä tuo 10 € ilmainen startti/tai -50 % kisamaksusta ja suklaalevy voi nostaa summia tuolle tasolle.

» Opettele laskemaan :)

» Ohjeen mukaan palkintojen arvon pitäisi olla suunnilleen startin arvoisia (tyypillisesti 12-15€) ja 3 paraasta pitäisi palkita.
» 1-luokissa 1 kisassa 6 lisäpalkittavaa (3 x pikkuminit + 3 x pikkumaxit), samoin 2- ja 3-luokissa = 18 lisäpalkintoa x 12 € x viikonlopun 4 kisaa:
» (6+6+6) x 12€ x 4 = 864€

» Jos startin eli palkinnon arvo on 14€, kustannus onkin 1 008 €.

No varmasti osaan paremmin laskea näköjään kun kisajärjestäjät ;). Eipä nuo palkinnot tuolle tasolle ole nousseet joten se siitä. Eli itku pois tämän suhteen kiitoksia. Joskaan ei siellä kisoissa palkintojen takia kyllä käydä mutta kun tuli siitä poru niin ihmettelen vaan.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]