Re: MM2015


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Pihalla , Syyskuun 23, 2015 kello: 14:53:35
----------------------------------------------------------------------

Re: MM2015

Vastineena juttuun: Re: MM2015, jonka kirjoitti: Varakoirakko , Syyskuun 23, 2015 kello: 14:32:57:

Varakoirakko kirjoitti:
» Pihalla kirjoitti:
» » MM-kisat kirjoitti:
» » » niinpä kirjoitti:
» » » » kisaturisti kirjoitti:
» » » » » Mun mielestä joka vuosi on kaikki koirakot lähtölistoilla vaikka eivät kisaa yksilöissä. Älkää kysykö miksi näin mutta kaipa se on kisajärjestäjän näkövinkkelistä helpompi laittaa ne suoraan sinne listoille.

» » » » » Niin, voihan kahdelle ensimmäiselle tapahtua jotain (koiran tai ohjaajan loukkaantuminen tms.) ja sitten varalta nousee koirakoita yksilöihin.

» » » » » Ihan kauheasti ai varmaan kannata päätään asialla vaivata vai mitä?

» » » » Joo, näin taitaa olla, järjestäjä on nytkin antanut numerot kaikille ilmoitetuille koirakoille, myös vara-, ja koska numerot ovat maittain, samoilla kisanumeroilla mennään ilmeisesti joukkuekisassakin? Italialaisen systeemin erikoisuus näyttää näin äkkiseltään olevan että varakoirakot eivät ole (ainakaan Suomen osalta) maan viimeisenä tai ensimmäisenä. Mutta tuskin sillä kisojen sujumisen kannalta suurempaa merkitystä on, kaipa tuossa on joku syvempi logiikka taustalla.

» » » MM-kisoissa on ainakin viimeisen viiden vuoden ajan aina ollut kaikki joukkueeseen ilmoitetut koirat lähtölistalla ihan riippumatta siitä ketkä lopulta starttaavat. Medeissähän suomalaisia koirakoita löytyy listalta kuusi, koska Oodilla ja Stigillä on molemmilla numero. Paljon helpompaa järjestäjille vain jättää vain pois ne, jotka eivät starttaa.

» » Mä olen ihan pihalla, siis miksi medejä on siellä kuusi? Kuka on varakoirakko?

» Ville Liukka ja Oodi (karsintojen 6.) ovat varakoirakko. Sanni Kariniemi ja Stig olivat karsintojen viidensiä ja olisivat normaalisti olleet varakoirakkona, mutta koska Sanni oli jo joukkueessa Goan kanssa (karsintojen 1.) ja Suomen käytännön mukaan yksi ohjaaja voi olla yhdessä säkäluokassa vain yhdellä koiralla maajoukkueessa (kaiketi siitä syystä, että jos ohjaajalle sattuisi jotain, on varmasti varakoirakko saatavilla), Stig toimii Goan varakoirana (viimeksi näin taisi käydä Itävallan kisoissa 2009 kun Niinu Linna oli Rhettin kanssa karsintojen kolmas ja Vimman kanssa neljäs jolloin karsinnoissa viidenneksi tulleet Janita ja Hitti olivat varakoirakkona joukkuekisassa).

Tällaista osasinkin järkeillä, kun asiaa hetken mietin!----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]