Re: Luokkajärjestysten ilmoittaminen


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Vuorotyötä tekevä kisaaja , Elokuun 12, 2015 kello: 08:50:44
----------------------------------------------------------------------

Re: Luokkajärjestysten ilmoittaminen

Vastineena juttuun: Re: Luokkajärjestysten ilmoittaminen, jonka kirjoitti: talakoolaine , Elokuun 11, 2015 kello: 15:14:13:

talakoolaine kirjoitti:
» Vuorotyötä tekevä kisaaja kirjoitti:

» » Nämä kaikki tiedot pitäisi päivittää sagi kisailmo ohjelmaa josta ne olisivat helposti kaikkien löydettävissä.


» No tästä ainakin voi päätellä, että et ole tainnut hirveesti olla kisoja järkkäämässä...
» Sagin järjestelmään ei nimittäin ihan tosta vaan päivitetä yhtään mitään, vaan kaikki kisailmoihin liittyvät päivitykset pitää kierrättää sagilaisten kautta.


Tuo sagi järjestelmä on ohjelma jota käsittääkseni pystyy muokkaamaan eli kehitetään ohjelmaa niin että sinne voisi kisajärjestäjä lisätä tietoja kisojen aikatauluihin ja muihin liittyen ilman että sagin toimiston niihin pitää puuttua.

Toimin keskimäärin parissa kilpailussa ylitoimitsijana vuosittain että tulee noiden kanssa jonkin verran pelattua.

» Eikä noilla alustavasti tai jos jne tiedoilla tee yhtään mitään. Samanlainen rutina tulee kisaajilta, jos noita muuttaa, vaikka kuinka se tieto olisi alustavaksi merkitty.
» Tai jos lyödään lukkoon vaikka kolmosten päivänä mini medi maxi ja sit joka luokkaan tulee se 30-50 koirakkoa. Auta armias sitä valituksen määrää kisaajilta, kun pitää olla koko päivä kisapaikalla. Ja sittten jos muutat järjestyksen mini-mini-mini-medi-medi jne, niin taas tulee valitusta, kun muutettiin sitä ilmoitettua järjestystä, nyt en ehdi töihin/kotiin/ pippaloihin/ saunaan jne.

Joo tuon kyllä tunnistan osassa kisaajista että kisat pitää olla nopeasti ohi ja kilpailukirjat mielellään valmiina kun tulee maaliin niin pääsee heti kotiin.

Pitää kuitenkin muistaa että kasvava osa kilpailijoista tekee vuorotyötä joka rajoittaa kilpailuihin osallistumista ja jos sitten lopullisia aikataulujakin venytetään esim keskiviikolle kun vkl:na on kisat niin on kiva sitten kysellä työkavereiltä että onnistuuko se tai tuo vuoronvaihto.
Kilpailuja järjestetään jo koko suomen alueella ympäri vuoden niin paljon että
luulisi seurojen ymmärtävän että asiakkaita eli kisaajia pitää jo jonkin verran palvella esim hyvällä tiedotuksella ,asiallisilla palkinnoilla
Pitää muistaa että ne hallit, esteet ja kaikki muut lajiin liittyvät jutut maksavat pääsääntöisesti lajia harrastavat ja kisaavat ihmiset omasta pussistaan.
Tähän harrastukseen kun tulee vielä hyvin vähän rahaa lajin ulkopuolelta esim sponsoreina tai muuna sellaisena.

» Tämä ei oikeasti ole mikään simppeli juttu, minkä seurat voi tosta noin vaan hoitaa kuntoon.

Ei tuo ihan simppeli juttu ole mutta on siinä vielä paljon parannettavaa.
Ja siihen pystyvät vaikuttamaan ne jotka kisoja järjestävät eli seurat ja niiden aktiiviset henkilöt.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]