Kerrankin kestävä lelu


[ Agilitysivujen juttupalsta muille koira-aiheisille jutuille ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Janne Niiranen , Marraskuun 24, 2008 kello: 14:29:39
----------------------------------------------------------------------

Kerrankin kestävä lelu

Onko sinullakin ongelmana etteivät lelut kestä? Tiiliskivi tuntuu ainoalta lelulta joka voisi kestää tunteja kauemmin?

Nyt ongelmaasi on ratkaisu! Oma labradorinnoutajani rakastaa tuhota leluja. Uusi lelu saa aina kylmää kyytiä ja jopa eräät tiikerinkestäväksi mainostetut lelut olivat vain makupala. Lelu meni tyhjäksi pumpulista parissa tunnissa. Lopulta päätin alkaa kokeilla järeämpiä tuotteita ja suhteellisen kestäväksi osoittautui tämä tuttavallinen solmunaru/vetonaru.

Puuvillaahan ne narutkin vain ovat ja päivissä narusta on jäljellä vain riekaleet. Kuitenkin sentään päivissä tuntien sijaan... Päätin kuitenkin lähteä hakemaan todellista ratkaisua. Hankin yhtä maailman lujimmista luonnonkuiduista eli hamppua ja tein siitä kolmea eri kokoa olevia naruja. Uskomatonta, mutta totta, lelut ovat ehjiä edelleen.

Koiramme on tehnyt kyllä kaikkensa niiden raatelemiseksi, mutta vain muutamia yksittäisiä säikeitä saanut irti kahdessa viikossa. Tämähän toimii!

Koska lopulta tuntui löytyneen ratkaisu tähän lelujen tuhoamiseen niin olen päätin tarjota näitä muillekin. En varmastikaan ole ainoa jolla lelut tuntuvat kertakäyttötavaroilta. Onneksi ei enää.

Ymmärrän, että uusi tuote aiheuttaa ennakkoluuloja. Niinpä olen valmis luopumaan muutamasta postikulujen hinnalla. Laita minulle perustelu miksi sinun koirasi ansaitsee testikappaleen. Parhaat perustelut palkitaan hampusta tehdyllä turvallisella vetonarulla. Tässä tuotteessa ei ole väriaineita, kemikaalijäämiä tai muutakaan koiralle haitallista.

Tuotteita saa tilata vapaasti osoitteesta http://hampusta.com tai minulta janne.niiranen [at] gmail.com

Muistakaa kuitenkin kokeilla löytyisikö koiranne muisteloista perusteita saada tuollainen ilmaiseksi (postikulujen hinnalla). Uskon että kovinkin täystuho saa tästä arvoisensa vastuksen.


[ Teen vastineen (Ilman alkuperäistä) ]
[ Teen vastineen (Alkuperäinen lainattuna) ]
----------------------------------------------------------------------


[ Agilitysivujen juttupalsta muille koira-aiheisille jutuille ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]