Pieniä ja vähän suurempia uudistuksia Agimetilta.


[ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Agimet , Helmikuun 13, 2017 kello: 19:46:15
----------------------------------------------------------------------

Pieniä ja vähän suurempia uudistuksia Agimetilta.

Tervehdys . ..

Niin se vain vuosi vuodelta tuo Agimetin tuotekehitys osasto jaksaa ideoida uusia juttuja taikka parannella olemassa olevia . . :)

Esimerkkeinä pienistä uutuuksista mainittakoon vaikka nuo Agimetin vanhoihin hyppysiivekkeisiin toteutetut jatkopalat joilla vanhatkin hypyt saadaan päivitettyä vuoden vaihteessa käyttöön otettuihin sääntöihin. Kyseessä siis siivekkeen etutolppaan asennettava jatkopala, jolla tolpan korkeus saadaan nykysääntöjen mukaiseksi. . ( ennen 6 / 2014 toimitetuissa hypyissä tuo etutolppa on hivenen "liian matala", uuden säännnön mukaan )

Samalla on hyppyihin toteutettu helposti jälkiasaennettavana sarjana ( NYT MYÖS PUUESTEISIIN ) paljon kysytty Agimetin uusi turvarimankannatin + asennus kisko.

Molemmista noista lisää tietoa löytyy facebook sivuiltamme:
https://www.facebook.com/Agimet-130869260283688/?ref=aymt_homepage_panel

Lisäksi olemme uudistaneet myös putki- ja painomallistoamme.

Putkista on tuotu markkinoille kaksi uutta malliversiota perinteisen putken rinnalle.

Kisa versiossa tukirenkaiden määrää on lisätty siten että, niiden eteäisyys toisistaan on kutistunut maksimissaan 150mm. ( perinteinen on 250mm välyksellä )

PRO Malli on toteutetu myös tuolla tihenneteyllä tukirakenteella ja tämän lisäksi kangas on ns. "täysgrippi" kangasta. Eli putki on sisäpinnaltaan ympäriinsä grippi materiaalia.

Myös todella suosittuihin satulalaukku painoihin on viimevuoden lopulla tälläkin palstalla käydyn keskutelun perusteella lisätty välikankaaseen noita grippi liuskoja myös toiselle puolelle kangasta, joka mahdollistaa nyt painon käytön molemmminpäin. ( siis kantokahva putkeavasten tai ulsopäin )

Joten nyt haastammekin kaikki Suomen seurat seuraamaan naapurimaidemme esimerkkiä ( niin itä kuin länsi ) ja tarkastamaan tulevan kesän estetarpeensa ja tekemään täydennys tilaukset Agimetilta. Ulkomaan kauppa on kuluvalle vuodelle lähtenyt siinämäärin hyvin käyntiin että, jos hivenenen saamme vielä kotimaastakin lisää tilauskantaa niin pääsemme työllistämään jälleen yhden uuden henkilön.

Joten nyt kaikki kantamaan kortensa kekoon ja annetaan jälleen yhdelle (ainakin) uudelle henkilölle mahdollisuus työntekoon. . . ! Toimitusjonomme menee tällehetkellä tuolla toukokuulla, mutta jos muutaman tilauksen saamme nyt lisää ja pääsemme palkkaamaan uuden henkilön, niin hyvinkin ehdimme vielä toimittamaan muutamia sarjoja lisää kevään kuluessa.

Terveisin:
Jari / Agimet

Ps. Myös pussi esteeseen on idoitu uutta tuon parikesää takaperin julkaisemamme turvasisäänmenon lisäksi. Ko. uutuus on ollut SAGI:n testeissä viimevuoden lopulta näihinpäiviin saakka ja palaute sieltä oli todella hyvää. Tästä kulemme varmaan lisää lähiaikoina tuolta SAGI:n toimesta .. .[ Teen vastineen (Ilman alkuperäistä) ]
[ Teen vastineen (Alkuperäinen lainattuna) ]
----------------------------------------------------------------------


Jutun lähetti Agimet , Maaliskuun 20, 2017 kello: 19:02:06

Vastineena juttuun: Pieniä ja vähän suurempia uudistuksia Agimetilta., jonka kirjoitti: Agimet , Helmikuun 13, 2017 kello: 19:46:15:

Tervehdys.

Ja kiitos kaikille kotimaan asiakkaille, jotka vastasivat aiemmin antamaamme haasteeseen . . Tilauksia on noiden lisääntyvien ulkomaan toimitusten lisäksi jälleen "satanut" sisään varsin mukavasti täältä kotimaastakin ja tämän ansiosta pystyimme tänään allekirjoittamaan työsopimuksen yhdellle uudelle työntekijälle.

Joten SUURI kiitos kaikille talkoisiin osallistuville.

Nyt ei muutakuin muistutusta haasteesta ja tarjouksia ja tilauksia sisään, niin pystymme vakinaistamaan nyt tehdyn sopimuksen . ..

Kiitos vielä kerran.

Terveisin:
Jari / Agimet

Ps. Nyt tehdyn kapasiteetin noston ansiosta pystymme vielä muutamia lisätoimituksia toteuttaan tässä kevään aikana.[ Teen vastineen (Ilman alkuperäistä) ]
[ Teen vastineen (Alkuperäinen lainattuna) ]
----------------------------------------------------------------------


[ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]